RAMBLA MUSIC

MÚSICA I ART PER A TOTHOM

Us presentem l'escola  Rambla Music, un nou concepte d'ensenyament que vol apropar l'art de la música i altres disciplines a tothom.

L'equip de Rambla Music Equip humà  proposa un  model educatiu innovador, dinàmic i divertit que posa a l'abast de l'alumne tot un món d'experiències a través de la música, i els seus valors; constància, esforç, creativitat, compromís. Gaudir i companyerisme estan presents en el dia a dia a les aules d'aquest espai docent al servei dels amants de la música i l'art.

De la mà d'un experimentat grup de professionals liderat per Paco Martín París (director artístic) i Anna Morlanes  (directora pedagògica), Rambla Music és l'opció perfecta per endinsar-se en el món de la música en un ambient metòdicament ideat per a complementar el creixement personal dels estudiants de qualsevol edat i les seves famílies.   matricula.

La formació musical que ofereix  integra totes les competències necessàries per a interpretar música en una formació vocal i/o instrumental. Aquestes formacions són la font principal de motivació per a l'alumnat i permeten dur a terme la funció socialitzadora de l'aprenentatge musical.

Oferim un programa flexible amb estudis musicals de qualitat que s'adapten a les necessitats dels alumn


Correo
Llamada
Asignación
Acerca de